Qui som

La família Sorolla

Els cognoms de la nostra família van íntimament lligats amb la història del bacallà a Tortosa. L’any 1960 es casaren Paco Sorolla i Rosa Duran, nets tots dos de dues nissagues que ja venien bacallà a les acaballes del segle XIX. Els Duran, a la seua parada del mercat de Tortosa i ambulants, amb carro i cavall, per diversos pobles de les Terres de l’Ebre. Els Sorolla, des de la fleca i botiga familiar de la Sénia primer i al mercat de Tortosa anys més tard, també comercialitzaren aquest peix tan preuat a les nostres comarques. Aquest maridatge d’experiència i tradició bacallanera ha arribat des dels nostres besavis fins als nostres dies en què el món tant ha canviat i, en canvi, la nostra manera de tractar el bacallà segueix amb la mateixa cura i saber fer dels nostres avantpassats, però amb les mesures sanitàries, conservació i elaboració dels nostres dies.

Amb els anys ens hem anat adaptant als gustos, costums i necessitats dels nostres clients, personalitzant-vos el tall, el punt de dessalat o el plat cuinat que desitgeu.

Fes la teva comanda

A Sorolla Bacallaners oferim bacallà, plats cuinats, llegums, conserves, espècies i olives de primera qualitat des de fa més de 100 anys.

Si vols assaborir els millors plats preparats de Tortosa, emporta’t la nostra cuina a casa! Fes la comanda a la web de manera ràpida i fàcil o truca’ns al 977 441 990.